Blogg

Välkommen till min blogg. Här kan du läsa om fotograferingar, se behind the scene, skillnaden på en redigerad och oredigerad bild och lite vad som händer här hos Liney photo.

 

Skriv gärna ett meddelande om vad du tycker eller om du vill läsa och se mer om något specifikt. Du kan alltid skriva ett meddelande i formuläret nedan, eller skicka ett mail på caroline@lineyphoto.se. Jag är även sociala och jag finns på facebook och instagram..

 

 

Vackra fotoplatser på våren!

Äntligen börjar våren komma och under våren finns det så vackra platser, men tyvärr så blommar det vackert bara under en kort period. Så vill du bli fotograferad vid någon av dessa härliga platser så hör av dig, så försöker jag boka in en tid.

De här platserna vill du inte missa i vår:

Vitsippor


Varför inte bli fotograferad vid ett hav av vackra vitsippor?

Körsbärsblommor


Snart kommer de vackra lila japanska körsbärsträden att blomma. Men de blommar en kort tid så då gäller det att passa på en dag då vädret är bra. De vita körsbärsblommorna blommar längre och det finns fler körsbärsträd, och visst blir dom vita körsbärsblommorna också otroligt vackra? Även äppelträden är otroligt fina att fotograferas vid och det finns fina äppelträdgårdar i Sörmland.

Rapsfält


De fina rapsfältet blommar också under ett par veckor och de vackra gula fälten ger magiska bilder.

Gröna hagar


Gillar du grönt så finns det vackra hagar nu på våren. Och vilka vårkänslor ger inte en sådan här bild?

Vill du ha vackra bilder nu på våren så skynda dig att höra av dig. Fyll i formuläret eller skicka ett mail till caroline@lineyphoto.se. Jag ser fram emot att höra av dig. 🙂

/ Caroline

Vill du veta mer om mig eller boka en fotografering så fyll i formuläret nedan. Det går även bra att maila på caroline@lineyphoto.se

 

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

 

/ Caroline

Kontakta mig

submit

Tack för ditt meddelande!Error submitting form, please try again.

 

Läs gärna mer om mina fotograferingar: