FamiljeFotografering

En familjefotografering är en rolig stund där hela familjen är samlad. Tillsammans kommer vi ha kul och barnen kommer att få busa. Som minne får ni fina bilder på er härliga familj.

 

 

Bilderna på er hela familj och bilder på en förälder tillsammans med sina barn, är bilderna som i framtiden kommer att bli de absolut viktigaste för ditt barn. Bilder när ni bara är tillsammans och bilderna när ni har kul tillsammans kommer ditt barn vilja titta på igen och igen. Så nu är det dax att skapa de minnena och bilderna, så ditt barn kan titta på dem om 10, 30, 50 och 80 år.

 

Familjefotografering ute eller i studio

Välj mellan att bli fotograferade ute, där det finns mycket utrymme för lek och bus. Fotograferingen ute sker i Nyköping, Södertälje eller Stockholm. Vi väljer tillsammans i vilken miljö ni vill bli fotograferade i. Eller välj att ta studiobilder hos mig i Nyköping.

 

 

Syskonfotografering

Underfotograferingen kommer vi hinna med syskonbilder, bilder på hela familjen och porträtt.

PARfotografering

Passa på att ta bilder på er vuxna tillsammans också.

 

 

FAMILJEFOTOGRAFERING

 

Ingår:

 

 

- 1 timmes rolig och lättsam fotografering, där du och din familj får ha roligt och ni får hjälp att känna er bekväma framför kameran. Ni behöver endast tänka på att ta er till fotograferingen.

- Välj vilka miljöer som ni vill bli fotograferad i. Gillar ni bilder från studio, vatten, skog, fält eller varför inte i stadsmiljö eller vid en graffitivägg. Tillsammans bestämmer vi den bästa platsen för din fotografering. Vi hinner med två platser.

- Bilder på hela familjen, syskon och enskilda porträtt. Vill ni ha olika ombyten så hinner vi med det.

 

Fotograferingsavgift: 995:-

(Fotoprodukter och bilder tillkommer och beställs efter fotograferingen, du kan läsa mer om mina fotoprodukter här: https://www.lineyphoto.se/fotoprodukter)

 

 

 

Tillsammans kommer vi att skapa de bilder som du och din familj vill ha. Vill du se vilka lediga tider som finns så gå in på Liney photos sida på bokadirekt.

 

Det går bra att boka din fotografering genom bokadirekt eller genom att fylla i formuläret nedan, eller skicka ett mejl till caroline@lineyphoto.se. Vi kommer efter din bokning tillsammans planera din fotografering. Väljer du att boka genom bokadirekt kan du välja att betala fotograferingen och fotoprodukter direkt eller genom Klarna.

 

 

 

Om du har några frågor om fotograferingar eller vill ha mer information så fyll i formuläret så återkommer jag så fort jag kan.

 

 

 

Jag ser framemot att höra ifrån dig och skapa minnen som ni kommer att älska för evigt.

 

 

 

/ Caroline

 

 

 

 

Kontakta mig

submit

Tack för ditt meddelande!Error submitting form, please try again.