Gravidfotografering

Oavsett hur din graviditet är och hur du mår så är det början på ditt barns liv. Din graviditet är ett underverk och därför är det en tid som är viktig att bevara. Du bär ditt barn i magen för att sedan bära och hjälpa barnet livet ut.

 

Under en gravidfotografering tar vi fram det bästa från din graviditet och hur vacker just du är. Om du vill får du låna vackra gravidklänningar, toppar och klänningar och du kommer under hela fotograferingen få en härlig upplevelse.

 

 

 

 

 

 

”Magiskt att få fota i långklänning och göra något kul av graviditeten som minne. ”

Madde

Ingår

 

  • 1 timmes rolig och lättsam fotografering, där du får hjälp att känna dig bekväm framför kameran. Du behöver endast tänka på att ta dig till fotograferingen.
  • Utlåning av vackra gravidklänningar och toppar och kjolar. Välj vad du gillar bäst Vi hinner med att fotografera i två olika ombyten.
  • Välj vilken drömmiljö du vill bli fotograferad i. Gillar du bilder från studio, vatten, skog, fält eller varför inte i stadsmiljö eller vid en graffitivägg.

 

Fotograferingsavgift: 995:-

(Fotoprodukter och bilder tillkommer och beställs efter fotograferingen.)

 

 

information

 

När

Gravidfotograferingar brukar man göra mellan vecka 28-35, men det beror helt på hur du mår och hur stor din mage är.

 

Bokning

Boka gärna i början på graviditeten så att vi kan vara säkra på att du får en tid. Vi bokar då ett preliminärt datum och när det datum börjar närma sig så hörs vi för att kolla hur du mår och hur vädret är

 

Kläder

Du får ha på dig precis vad du vill på fotograferingen. Vill du låna gravidklänningar, toppar och gravidkjolar så finns det att låna. Jag har kläder i alla storlekar och jag uppdaterar hela tiden mitt utbud genom att köpa in nya kläder och att sy unika klänningar. Berätta för mig vilka önskemål du har om kläder till fotograferingen. Jag vill att du ska den gravidfotograferingen du drömmer om.

 

Platser

Vi hinner med två olika platser. Välj om du vill fotograferas ute vid vatten, fält, skog, stadsmiljö eller i studio. Ska vi fotografera ute när det är sol behöver vi fotografera vid solnedgång eller soluppgång för att få magiska bilder.

 

Övriga familjemedlemmar

Din partner får gärna följa med och vara med på bild. Har ni barn sedan tidigare så är även syskon välkomna att vara med på bild. Husdjur är även en självklar del av familjen så de är också välkomna till fotograferingen (om de vill).

 

 

 

Tillsammans kommer vi att skapa de bilder som du och din familj vill ha.

Det går bra att boka din fotografering genom att fylla i formuläret nedan, eller skicka ett mejl till caroline@lineyphoto.se. Vi kommer efter din bokning tillsammans planera din fotografering. Väljer du att boka genom bokadirekt kan du välja att betala fotograferingen och fotoprodukter direkt eller genom Klarna.

 

 

Om du har några frågor om fotograferingar eller vill ha mer information så fyll i formuläret.

Jag ser framemot att höra ifrån dig och skapa minnen som ni kommer att älska för evigt.

/ Caroline

 

Kontakta mig:

submit

Tack för ditt meddelande!Error submitting form, please try again.