Kontakt

 

Fotograf: Caroline Sahlberg

 

Nyköping I Stockholm I Sörmland

 

 

 

 

Vad kul att du vill komma i kontakt med mig.

 

 

 

Vill du boka en fotografering? Eller vill du ha mer information om hur det går till? Eller har du någon annan fråga? Kontakta mig genom att fylla i formuläret nedan. Det går även bra att mejla mig på caroline@lineyphoto.se. Jag är även social så följ mig gärna på sociala medier som Instagram och Facebook. Det går även bra att kontakta mig på Facebook och Instagram. Vill du hellre prata i telefon? Skriv ett meddelande och lämna ditt nummer så ringer jag upp.

 

 

 

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

 

/ Caroline

 

Gravidfotograf, Nyföddfotograf och Barnfotograf

 

 

kontakta mig

submit

Tack för ditt meddelande!Error submitting form, please try again.

lediga tider

Du väljer om du vill ha fotograferingen ute, hemma hos er eller i min hemmastudio. Nyföddfotograferingar preliminärbokas genom kontaktformuläret eller mail: caroline@lineyphoto.se och då utgår vi från ditt bf, för att jag ska kunna garantera en tid under barnets första 14 dagar. När ni har kommit hem från bb så kontaktar du mig och vi bestämmer en dag och tid för nyföddfotograferingen.

 

 

 

Tillsammans kommer vi att skapa de bilder som du och din familj vill ha. Vill du se vilka lediga tider som finns så gå in på Liney photos sida på bokadirekt.

Det går bra att boka din fotografering genom bokadirekt eller genom att fylla i formuläret nedan, eller skicka ett mejl till caroline@lineyphoto.se. Vi kommer efter din bokning tillsammans planera din fotografering. Väljer du att boka genom bokadirekt kan du välja att betala fotograferingen och fotoprodukter direkt eller genom Klarna.

 

 

Om du har några frågor om fotograferingar eller vill ha mer information så fyll i formuläret (ovanför).

Jag ser framemot att höra ifrån dig och skapa minnen som ni kommer att älska för evigt.

/ Caroline