Blogg

Välkommen till min blogg. Här kan du läsa om fotograferingar, se behind the scene, skillnaden på en redigerad och oredigerad bild och lite vad som händer här hos Liney photo.

 

Skriv gärna ett meddelande om vad du tycker eller om du vill läsa och se mer om något specifikt. Du kan alltid skriva ett meddelande i formuläret nedan, eller skicka ett mail på caroline@lineyphoto.se. Jag är även sociala och jag finns på facebook och instagram..

 

 

Tips till Alla hjärtans dag

Hur ska du fira alla hjärtans dag på söndag?

Här kommer några på tips på hur du kan göra denna alla hjärtans dag mer speciell. Har du några fler bra tips så hör gärna av dig och berätta. Jag finns på mail: caroline@lineyphoto.se och på sociala medier som insta @lineyphoto och fb/lineyphoto. Så skicka gärna ett meddelande.

5 (coronasäkra) tips till alla hjärtans dag

  1. Lång och mysig frukost i sängen. (Kan bli lite kladdigt om barnen vill vara med.)
  2. Myskväll hemma med hämtmat och film.
  3. Pyssla en present
  4. Ge bort ett presentkort på en aktivitet där ni tillbringar tid tillsammans.
    blommor (vem blir inte glad av det?)
  5. Choklad och gelehjärtan.

/ Caroline

Vill du veta mer om mig eller boka en fotografering så fyll i formuläret nedan. Det går även bra att maila på caroline@lineyphoto.se

 

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

 

/ Caroline

Kontakta mig

submit

Tack för ditt meddelande!Error submitting form, please try again.

 

Läs gärna mer om mina fotograferingar: