Barnets första år

Under barnets första år så utvecklas ditt barn så otroligt mycket. Från att ditt barn är en liten människa som nyfödd, då det bästa var att få äta och vara nära sina föräldrar. Till att bebisen börjar hitta sin händer och fötter. Barnets första leende som går rakt in i hjärtat på alla som den ler mot, och ljudet av barnets första skratt. Allt händer så snabbt och på ett år så har din bebis blivit ett barn som kan stå och som börjar lära sig gå och säga sina första ord.

 

Det är inte bara barnet som förändras utan hela familjen förändras från graviditeten till 1 årsdagen. Det är en stor omställning med många olika faser. Det är en tid som ibland kan vara svår men det är även en tid som du kommer att längta tillbaka till, Fotograferingarna kommer att vara en rolig stund för dig och ditt barn. Bilderna kommer få er att minnas hur litet och underbart ert barn är. Fotografier som påminner er om hur bebisen luktade som nyfödd, hur skrattet lät och de här gulliga sakerna och minerna som just ditt barn gör. Ditt barn kommer även att älska att titta på bilder från då den var liten och det kommer att synas hur älskat barnet är.

3-4 månader

När ditt barn är 3-4 månader så brukar den fantastiska fasen komma då barnet börjar att le. Den känslan när ditt barn ler mot dig och det känns i hela kroppen (och man vet att det inte är gaser i bebisens mage). Det är nu som barnet upptäcker sin omgivning och sina händer och fötter. Det är en period som du vill minnas och bäst gör du det med bilder. Fotograferingen kommer att vara en stund för dig och ditt barn och det kommer göra att du minns hur barnets leende ser ut och hur barnet upptäcker omgivningen och sin egen kropp.

 

 

 

 

Ingår i fotograferingen:

 

- 1 timmes fotografering. Välj om ni vill ta bilderna hemma hos er, ute eller i min hemmastudio.

 

- Porträtt på ditt barn men även bilder på barnet och föräldrarna. Syskon är även välkomna att vara med på fotograferingen.

 

-Utlåning av rekvisita till fotograferingen,

 

 

 

Fotograferingsavgift: 995:-

(Fotoprodukter och bilder tillkommer och beställs efter fotograferingen.)

6-7 månader

Vid 6-7 månader så brukar bebisen lära sig att sitta utan stöd.

 

 

INGÅR I FOTOGRAFERINGEN:

 

- 1 timmes fotografering. Välj om ni vill ta bilder hemma hos er, ute eller i min hemmastudio.

 

- Porträtt på ditt barn men även bilder på barnet och föräldrarna. Syskon är även välkomna att vara med på några bilder.

 

-Utlåning av rekvisita till fotograferingen,

 

Fotograferingsavgift: 995:-

(Fotoprodukter och bilder tillkommer och beställs efter fotograferingen.)

 

 

12 månader

1 års dagen är en stor milstolpe och borde firas ordentligt. Under de senaste 12 månaderna har ditt barn lärt sig att kommunicera med sin omgivning, att sitta, gå och krypa. Vissa barn börjar även att ta sina första steg. Det är en stor sak och tänk på allt ert barn har lärt sig varje dag. Detta är något att minnas, hur barnet testar sig fram, tar sig fram och leker. Under en 12 månaders fotografering hinner vi med porträtt, smash the cake och mjölkbad. Det blir en garanterad rolig fotografering för hela familjen och något att minnas tillbaka till.

 

 

INGÅR I FOTOGRAFERINGEN:

 

- 1 timmes fotografering. Välj om ni vill ta bilderna hemma hos er, ute eller i min hemmastudio.

 

- Porträtt på ditt barn, smash the cake (gräddtårta ingår) och mjölkbad.

 

-Utlåning av rekvisita till fotograferingen,

 

 

 

Fotograferingsavgift: 1295:-

 

(Fotoprodukter och bilder tillkommer och beställs efter fotograferingen.)

 

Tillsammans kommer vi att skapa de bilder som du och din familj vill ha.

 

Det går bra att boka din fotografering genom att fylla i formuläret nedan, eller skicka ett mejl till caroline@lineyphoto.se. Vi kommer efter din bokning tillsammans planera din fotografering.

 

Om du har några frågor om fotograferingar eller vill ha mer information så fyll i formuläret.

 

Jag ser framemot att höra ifrån dig och skapa minnen som ni kommer att älska för evigt.

 

/ Caroline

 

 

 

Kontakta mig:

submit

Tack för ditt meddelande!Error submitting form, please try again.