Fotoprodukter

På vilket sätt vill du att ditt barn ska titta på bilderna om 10 år, 30 år, 50 år och 100 år? Det är bilder som kommer att vara viktiga lång tid framöver och fundera därför om du tror att ditt barn kommer att uppskatta en fotobok som ni tillsammans kan titta i, en fin linnebox med bilder att ha framme och bläddra bland eller om ni vill ha bilder på väggen som ni ser varje dag?

 

I alla paket ingår en eller flera fotoprodukter och digitala bilder. Fotoprodukter i bra kvalité håller upp till 100 år, när de börjar blekna så går det att restaurera och återskapa bilderna igen. En fotoprodukt finns kvar och det är något som ni kommer att uppskatta hela livet. Digitala filer har en hållbarhet på ca 20 år, men om ett usb tappas bort går det inte att rädda bilderna. Det är inte heller ovanligt att datorer kraschar, externa minnen går sönder och bilder försvinner på back up. Så investera i fotoprodukter som ni gillar och se till att ni printar alla bilder och välj ett fotolabb som har hög kvalité. Så att alla bilder som är värdefulla för er finns kvar.

 

Efter din fotografering får ni se era bilder i ett onlinegalleri (ca 5 arbetsdagar efter fotograferingen). Då väljer ni vilka bilder och bildprodukter som ni vill köpa. Ni kan då välja mellan att betala direkt eller betala med Klarna, då ni kan välja att delbetala.

 

 

Paket 1

  • 1 fine art utskrift i 30 x 40 cm. (tavla ingår inte)
  • 3 valfria digitala bilder. Bilderna levereras när paketet är betalt och levereras både digitalt och på ett usb-minne. Varje bild levereras i storlek för webben, högupplöst och i färg och svartvitt.

 

2995:-

Paket 2

  • 3 träblockstavlor i storleken 20 x 20 cm.
  • 5 valfria digitala bilder. Bilderna levereras när paketet är betalt och levereras både digitalt och på ett usb-minne. Varje bild levereras i storlek för webben, högupplöst och i färg och svartvitt.

 

3995:-

Paket 3

  • Fotoalbum med platta sidor i exklusivt fotopapper, för bilder som går att se plant över hela uppslaget. 10 bilder i fotoalbumet. Fotoalbumet är 20 x 20 cm och det ingår en snygg box för albumet.
  • 10 digitala bilder (samma som i albumet). Bilderna levereras när paketet är betalt och levereras både digitalt och på ett usb-minne- Varje bild levereras i storlek för webben, högupplöst och i färg och svartvitt.

 

4995:-

 

 

Paket 4

  • Exklusive linnebox med 10 stycken fine art utskrifter i måtten 10 x 15 cm. Linneboxen finns i färgerna blått, rosa och beigt.
  • 10 digitala bilder (samma som i linneboxen). Bilderna levereras när paketet är betalt och levereras både digitalt och på ett usb-minne. Varje bild levereras i storlek för webben, högupplöst och i färg och svartvitt.

 

5495:-

Paket 5

  • Fotoalbum med 10 bilder, platta sidor men bilder över hela uppslaget och 3 träblocks tavlor i måtten 20 x 20 cm.
  • 20 digitala bilder (alla). Bilderna levereras när paketet är betalt och levereras både digitalt och på ett usb-minne. Varje bild leverans i storlek för webben, högupplöst och i färg och svartvitt.

 

7995:-

 

 

Tavlor

Välj mellan tavlor i färgen vitt, svart och brunt. Bilden kommer vara utskrivet på högkvalitativt fotopapper.

 

Från: 3995:-

 

 

Digitala filer

 

Digitala filer är jättekul med allt som du kan göra med dem, skapa roliga fotoprodukter, skicka bilder till släkten och dela på sociala medier. För användning just nu är digitala filer otroligt användbart. Men livslängden för digitala filer är tyvärr endast 10-20 år. Bilder på ett usb försvinner lätt i en låda och inte vet vi om våra datorer i framtiden kan läsa av usb. Digitala bilder går inte heller att restaurera, vilket du kan med utskrifter. Därför är det viktigt att du på ett högkvalitativ sätt printar dina bilder, Använd ett fotolabb som använder högsta kvalité på papper och färg. Spara sedan bilderna i ett mörkt, svalt men torrt rum för längsta hållbarhet. En utskriven bild som är printat på ett högkvalitativ papper och med rätt bläck, håller i upp till 100 år och går att restaurera så att den då håller i minst 100 år till. Spara dina digitala bilder på flera ställen och gör fina utskrifter. Dina digitala bilder sparar jag i minst 5 år.

 

 

5 digitala filer 3995:-

 

10 digitala filer 4995;-

 

20 digitala filer (alla) 7995;-

Tillsammans kommer vi att skapa de bilder som du och din familj vill ha.

 

Det går bra att boka din fotografering genom att fylla i formuläret nedan, eller skicka ett mejl till caroline@lineyphoto.se. Vi kommer efter din bokning tillsammans planera din fotografering.

 

 

 

Om du har några frågor om fotograferingar eller vill ha mer information så fyll i formuläret så återkommer jag så fort jag kan.

 

 

 

Jag ser framemot att höra ifrån dig och skapa minnen som ni kommer att älska för evigt.

 

 

 

/ Caroline

 

 

 

 

Kontakta mig

submit

Tack för ditt meddelande!Error submitting form, please try again.