Nyföddfotografering

Ditt barn kommer aldrig vara så liten igen och för att minnas det, för att ditt barn ska kunna se början på sitt liv och för att kommande generationer ska få se och kunna ta del av början på ditt barns liv så är de här bilderna viktiga nu, men även om 10, 30 och 50 år.

 

Välj om du vill göra nyföddfotograferingen hemma hos er i lugn och ro eller komma till min hemmastudio i Nyköping. Ditt barns säkerhet är det viktigaste och kommer att vara prioriterat under hela fotograferingen. Jag har gått flera workshops och kurser inom nyföddfotografering och jag har fotograferat många nyfödda.

 

Allt under fotograferingen är utfört för att passa dig och ditt barn. Liney photo erbjuder många olika typer props, sjalar att linda barnet i, mössor, hårband, nallar och olika bakgrunder.

 

information

Den bästa tiden att fotografera ett nyfött barn är under de två första veckorna. Efter två veckor är barnet redan större och de börjar att sträcka ut sig mera. För att bli garanterad en tid under barnets första två veckor behöver du boka din nyföddfotografering under din graviditet. Då utgår jag från ditt bf och ser till att ha en tid för dig, oavsett om barnet vill komma lite tidigare eller senare. När ni kommer hem från bb så kontaktar du mig så bokar vi in en tid för fotograferingen.

 

En nyföddfotografering tar mellan 2-3 timmar. Ta gärna med något att äta så att ni håller er pigga under fotograferingen.

 

Bilderna från en nyföddfotografering kommer att få dig att minnas hur litet ditt barn var, hur ditt barn luktade, hur den första tiden var och hur otroligt underbart ditt barn är och exakt hur den såg ut som nyfödd.

 

 

”Fotograferingen var helt underbar, trygg och lättsam.”

Felicia

 

 

Efter fotograferingen

Efter bara 5 arbetsdagar får ni se ett galleri med ca 20 bilder från fotograferingen. Galleriet ligger uppe i 7 dagar så ni kan i lugn och ro välja bilder. Exempel på fotoprodukter får ni se under fotograferingen. När ni har valt bilder så levereras de digitala bilderna så fort produkterna är betalda.

Fotoprodukterna tar mellan 6-8 veckor och de levereras hem till dig med post.

ingår

 

 

 

 

- 2-3 timmes fotografering. Välj om ni vill ta bilder hemma hos er (jag fotograferar i Stockholm, Södertälje och Nyköping), ute eller i min hemmastudio i Nyköping.

 

 

 

-Bilder på ditt barn på beanbag, i olika props och med föräldrar. Syskon är även välkomna att vara med på fotograferingen.

 

 

 

-Utlåning av rekvisita till fotograferingen,

 

 

 

 

 

 

 

Fotograferingsavgift: 995:-

 

(Fotoprodukter och bilder tillkommer och beställs efter fotograferingen.)

Tillsammans kommer vi att skapa de bilder som du och din familj vill ha. För att boka din fotografering eller om du vill ha mer information, fyll i formuläret nedan, eller skicka ett mejl till caroline@lineyphoto.se.

 

 

Kontakta mig

submit

Tack för ditt meddelande!Error submitting form, please try again.